Automaatiotoimituksen kaikki osat yhdestä osoitteesta

Hallitsemme kaikki automaation osa-alueet ja osaamme myös niputtaa ne yhteen.

Kokonaistoimituksessa asiakas hyötyy laadullisesti, ajallisesti ja taloudellisesti.

Kokonaistoimitukset

 

Ratkaisuja sähköistyksen ja automaatiojärjestelmien asiantuntijalta

TamControl Oy:n kokonaistoimitukset sähkö- ja automaatiojärjestelmien osalta on kattavaa. Meiltä saat kaiken tarvittavan aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Vuosien kokemus erilaisista automaatiojärjestelmistä tekee meistä sujuvan yhteistyökumppanin toiminnallesi. Korkealaatuisten komponenttien ja järjestelmien lisäksi saat meiltä selkeän tarjouslaskennan, suunnittelutyöt ja projektinhallinnan. Toimimme Ylöjärveltä käsin joustavasti ympäri maailmaa.

Koko paketti yhdeltä toimittajalta

Automaatioprojekti koostuu suunnittelusta, komponenteista, ohjaus- ja syöttökeskuksista, asennuksista, ohjelmoinnista ja käyttöönotosta. TamControl Oy on yksi harvoista toimittajista, joka pystyy tuottamaan kaikki nämä automaatioprojektin palaset omalla henkilöstöllään ja omilla tuotteillaan.

Asiakas hyötyy tästä "yhden luukun taktiikasta" mm. joustavuudella, kustannustehokkuudella ja projektin läpimenoajalla. Myös tietokatkoksilta vältytään, kun projektipäälliköiden määrä pysyy minimaalisena.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Olemme toimittaneet lukuisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä suomalaisille asiakkaillemme ja heidän ulkomaisille asiakkaillleen. Laaja kokemuksemme sähkö- ja automaatiojärjestelmien toimituksista erilaisissa sovelluksissa tuo projektiisi kaivattua sujuvuutta. Asiantuntijamme palvelevat lisäkysymyksissäsi sekä muotoilevat tarpeisiisi kustannustehokkaimman ratkaisun.