Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Ylöjärveläinen TamControl palvelee monipuolisesti koko Suomen alueella


Vahvuutenamme on vuosien kokemus erilaisista sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Vahva kentän tuntemus sekä kokemus erilaisista sähkö- ja  automaatioasennuksista auttaa meitä suunnittelemaan kestäviä ratkaisuja. Jatkuva kouluttautuminen on tärkeää tälläkin alalla, siten voimme tarjota aina parhaimman ratkaisun kohteeseesi. Ylöjärveläinen TamControl Oy tarjoaa sähkösuunnittelua ja automaatiosuunnittelua asiakkaan tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaan.


Automaatiosuunnittelu

Automaatiosuunnittelumme kattaa uusien kohteiden ratkaisut sekä erilaiset järjestelmien päivitykset ja modernisoinnit. Kun turvalliset ja käytettävät automaatiojärjestelmät ovat keskeisellä sijalla toiminnassasi, olethan yhteydessä meihin. Myös ympäristöarvot ovat tärkeitä valinnoissamme – pitkäjänteiset, tulevaisuuteen tähyävät ratkaisut ovat tärkeitä meillekin. 


Automaatiosuunnittelu: Siemens, Omron, Mitsubishi, Allen Bradley, Beckhoff, +monia muita tunnettujen ja tuntemattomien logiikkavalmistajien tuotteita

sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelun ammattilaiset

Meiltä saat kaikki tarvittavat sähköautomaatiojärjestelmän suunnitteludokumentit. Huolellinen sähkösuunnittelu tukee ohjelmointia, asennuksia ja varsinaista käyttöönottoa. Toteutamme sähkösuunnittelun aina viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen, jolloin kokonaisuudesta tulee käytettävä ja ennen kaikkea kustannustehokas myös elinkaarikustannuksiltaan.
Sähkösuunnittelu: WSCAD, CADS, Vertex, AutoCad


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

TamControl Oy palvelee sähkösuunnittelun ja automaatiojärjestelmien parissa. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja toiminnastamme, joten olethan yhteydessä.

Ota yhteyttä