WSAD ohjelmisto ja WSCAD Universe

Edustamme Suomessa Saksalaista WSCAD-suunnitteluohjelmistoa.

WSCAD ruo projektiin laatua, joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

WSCAD-ohjelmisto

TamControl Oy on WSCAD jälleenmyyjä Suomessa


Riippumatta siitä, suunnitteletko putkisto- ja instrumentointikaavioita, fluidijärjestelmiä tai piirikaavioita, keskuslayouteja, rakennusautomaatiota tai sähköasennuksia - WSCAD SUITE on oikea työkalu sinulle. Se yhdistää kaikki tekniset tiedot yhteen yhteiseen alustaan. Ei tiedonsiirtoa tai muuntamista, ei laatuongelmia. Se toimii sekä pienissä projekteissa että suurissa projekteissa. WSCAD säästää kustannuksia ja tuo tehokkuutta suunnitteluun.


Laaja komponentti- ja symbolikirjasto

WSCAD SUITE X toimitetaan kattavan symboli- ja tuotetietorekisterin kera. Online-tuoterekisteristä löydät yli miljoona tuotetietoa ja symbolia sadoilta eri valmistajilta. Vaikka ohjelmiston käyttö on yksinkertaista, sisältää se runsaasti eri toimintoja. Yhdestä ohjelmistosta löytyvät esimerkiksi piirikaaviot, keskuslayoutit, putkitus- ja instrumentointikaaviot, virtauskaaviot, kiinteistöautomaatio- sekä sähköasennukset. Tämä säästää huomattavasti aikaa, estää virheitä ja parantaa suorituskykyä.

Uuden sukupolven CAD ohjelmisto


Korkea suorityskyky, kilpailukykyinen hinta

Vaikka ohjelmiston käyttö on erittäin yksinkertaista, sisältää

se laajan valikoiman toimintoja. Piirikaaviot, keskuslayoutit, putkitus- ja instrumentointikaaviot, virtauskaaviot, kiinteistöautomaatio ja sähköasennukset – kaikki sisällytettynä yhteen ohjelmistoon. Tämä säästää valtavasti aikaa ja auttaa estämään virheitä. Ohjelmiston laajuudesta huolimatta SUITE X:n Hankintahinta on yleensä noin 60% vähemmän kuin markkinoilla olevat vertailukelpoiset tuotteet. Tämä kustannustehokkuus näkyy tietenkin myös vuosittaisissa ylläpitokustannuksissa.

WSCAD universe

Online-tuoterekisteristä löydät 1,3 miljoonaa tuotetietoa ja symbolia, yli 210 valmistajalta WSCAD, Eplan* ja 3D-Step muodoissa osoitteesta wscaduniverse.com.


www.wscad.com

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

TamControl Oy tarjoaa WSCAD-ohjelmistoratkaisujen lisäksi myös koulutus ja tukipalveluita. Kysy lisää WSCAD-asiantuntijoiltamme!


wscad@tamcontrol.fi