TamControllin sähkösuunnittelijoilla on satojen projektien kokemus teollisuuden, koneenrakennuksen ja uusiutuvan energian hankkeista. Vahva kentän tuntemus sekä kokemus erilaisista sähköteknisistä ratkaisuista auttaa meitä suunnittelemaan kestäviä ratkaisuja. 

Valmistamme sähkö- ja automaatiokeskukset asiakkaan tarpeen ja haluttujen toimintojen mukaan. Räätälöimme keskukset kuhunkin kohteeseen sopivaksi ja osaamme ottaa huomioon eri teollisuuden alojen ja eri ympäristöjen vaatimukset.

TUOTEVALMISTUS

Valmistamme useita markkinoilla menestyviä tuotteita. Suunnittelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaamme kanssa mm. tuotteen tekniset ominaisuudet, käytettävyyden ja valmistettavuuden siten, että lopullinen sarjavalmistustuote on laadukas, edullinen ja ennen kaikkea loppuasiakkaan käyttöön parhaiten soveltuva kokonaisuus.

Oma varastomme takaa tuotteiden hyvän saatavuuden. Toimitamme kaikki teollisuuden automatisointiin tarvittavat komponentit.  Oma maahantuonti ja kattavat varastot takaavat kilpailukysyiset hinnat sekä nopeat toimitukset.
Edustamme laadukkaita eurooppalaisia komponenttivalmistajia.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

kirjoita tietosi ja haluamasi viesti alla olevaan lomakkeeseen.