REKRYTOINTI

TAMCONTROL OY ON VASTUULLINEN JA REILU TYÖNANTAJA – HAE TIIMIIMME!

 

TamControl Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys, jonka tuote- ja palveluvalikoima sisältää ratkaisut yksittäisistä komponenteista laajoihin sähköautomaation kokonaistoimituksiin. Toimimme maailmanlaajuisesti teollisuuden projekteissa ja useimmiten meidät kohdataan uusiutuvan energian, kiertotalouden ja vihreän teknologian hankkeissa. Toimitamme sähköautomaation ratkaisuja mm. aurinko-,

ja biokaasuvoimaloihin sekä prosessiteollisuuteen.

 

TamControllilaisen työpäivän sisältö määräytyy työntekijän osaamisen ja vahvuuksien perusteella. Siihen voi kuulua esimerkiksi sähkö- ja automaatiolaitteistojen suunnittelua, kokoonpanoa ja asennusta tai komponenttimaahantuontiin ja -myyntiin liittyviä tehtäviä.

 

Mukavan työn lisäksi tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, joustavat työajat, kattavat työterveyspalvelut ja kilpailukykyisen palkan. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen marko.koivuluoma(at)tamcontrol.fi tai täyttää alla olevan lomakkeen.

asentaja, suunnittelija, kokoonpanija?

TamControllilla on tarjolla erilaisia työtehtäviä erilaisiin elämäntilanteisiin. Tarjoamme työpaikkoja niin vakitöitä etsiville kuin harjoittelijoillekin. Meillä on esimerkiksi suunnitteluun, kojeisto- ja automaatiokeskusasennuksiin sekä reissutöihin suuntautuvia työtehtäviä.

 

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka ovat innostuneita omasta työstään ja joilla on asennetta ja halua oppia lisää. Jätä meille avoin hakemus, niin olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä. Kerro meille itsestäsi, työkokemuksestasi ja siitä, millaisia töitä etsit.

työhakemus / avoin hakemus

voit hakea avointa paikkaa täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

No file selected