REKRYTOINTI

TAMCONTROL OY ON VASTUULLINEN JA REILU TYÖNANTAJA – HAE TIIMIIMME!

 

TamControl Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys, jonka tuote- ja palveluvalikoima sisältää ratkaisut yksittäisistä komponenteista laajoihin sähköautomaation kokonaistoimituksiin. Toimimme maailmanlaajuisesti teollisuuden projekteissa ja useimmiten meidät kohdataan uusiutuvan energian, kiertotalouden ja vihreän teknologian hankkeissa.

 

Mukavan työn lisäksi tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, joustavat työajat, kattavat työterveyspalvelut ja kilpailukykyisen palkan. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen marko.koivuluoma(at)tamcontrol.fi tai täyttää alla olevan lomakkeen.

varastovastaava,

ylöjärvi

Tehtäväsi on olla se linkki, joka varmistaa, että tilattu tavara saapuu ja jatkaa meiltä matkaansa asiakkaillemme tai tuotantoomme. Sinun vastuullasi on myös Pinotien toimipisteemme varasto ja saat vapaat kädet sen hallintaan ja kehittämiseen.


Toivomme, että sinulla on riittävä sähkö- ja automaatiokomponenttien tuntemus. Jos koet olevasi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, voimme halutessasi laajentaa toimenkuvaasi myös tekniseen myyntiin.

 

ASENNUSTYÖNJOHTAJA,

ylöjärvi

Toimit yhteistyössä sähkö- ja automaatioasentajien, suunnittelijoiden ja tuotannon kanssa. Tehtäväsi on olla se linkki, joka varmistaa, että asennustyöt suoritetaan ajallaan ja laadukkaasti, tavarat työmaalle on tilattu ja asennusten päätyttyä kuvat vastaavat asennuksia. Vaikka vastuuta annetaan, et ole niiden kanssa yksin vaan saat vahvan tuen myös muulta organisaatiolta.

 

Toivomme, että sinulla on riittävä sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemus ja sinulla on halua ja kykyä ottaa vastuuta.

asiakkuuspäällikkö, etelä-suomi

Tehtävässä vastaat TamControlin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Uudenmaan alueen yrityksille, sekä uusien asiakkaiden hankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Pääset tekemään teknistä myyntiä sähkö- ja automaatiotuotteiden parissa.

 

Työarjessasi myyt sähkö- ja automaatiokomponentteja mm. valmistavan teollisuuden asiakkaille. Kattava tuotevalikoima mahdollistaa laajan asiakaskunnan ja omista verkostoista onkin apua työn edetessä. 

Työ on pääosin etätyötä ja saat itse määrittää oman kalenterisi.

työhakemus / avoin hakemus

voit hakea avointa paikkaa täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

No file selected