TamControllin sähkösuunnittelijoilla on satojen projektien kokemus teollisuuden, koneenrakennuksen ja uusiutuvan energian hankkeista. Vahva kentän tuntemus sekä kokemus erilaisista sähköteknisistä ratkaisuista auttaa meitä suunnittelemaan kestäviä ratkaisuja. 

 

Hallitsemme IEC-standardien lisäksi myös UL ja CSA -säännökset. Meillä on usean projektin kokemus myös ATEX-kohteista. Hallitsemme myös yleisimmät suunnittelutyökalut. Projekteissamme on työkaluina olleet mm. WSCAD, Cadmatic/CADS, Vertex ja Eplan.

Automaatiosuunnittelumme kattaa uusien kohteiden ratkaisut sekä erilaiset järjestelmien päivitykset ja modernisoinnit. Projektimme voivat pienimmillään sisältää muutaman IO:n älyreleen painonappiohjauksineen tai tuhansien IO-pisteiden tehdasautomaatiojärjestelmän PC-valvomoineen.

 

Projekteja olemme tehneet useimmilla Suomessa käytössä olevilla teollisuusautomaatio-järjestelmillä. Tuttuja meille ovat mm. Siemens, Omron, Mitsubishi, Allen Bradley, Beckhoff sekä monet muut tunnettujen ja tuntemattomien logiikkavalmistajien tuotteet. Nykyään myös IOT kuuluu jo pienimpiinkin projekteihin.